Akne behandling med laser i Malmö

Akne behandling med långvarigt resultat

Du har tittat på all information och läst varje tidningsartikel du kan hitta, men kan fortfarande inte hitta en effektiv aknebehandling som fungerar. Eller så kanske du hittade något, bara för att inse att effekterna inte varade.

Listan över typer av akne är lång, listan över behandlingar med medicin eller kosmetika verkar oändlig – tyvärr är det också biverkningarna. Många behandlingar misslyckas eller är inte långvariga.

Purity One i Malmö är utrustad med den senaste tekniken och avancerade behandlingslösningar för att skräddarsy en akne behandling specifikt efter dina behov. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med resultatet och återfå det självförtroende du förtjänar.

Fördelar med att behandla akne med laser

  • En jämn hy och en överlag klarare hy.
  • Stängda porer.
  • Minska och eliminera akne
  • Rensar pormaskar
  • Minimerat fläckar, pigmentfläckar, akneärr och annan rodnad.
  • En jämn och naturligt förbättrad hy.

 

24 till 48 timmar Fortsätt använda Release Active Protect SPF 50+ solskyddsmedel dagligen för att skydda huden från solskador och för tidigt åldrande.

48 timmar+ Detta är en allmän vägledning för eftervård. Detaljerna beror på vilken behandling du får.

Vanliga frågor om akne behandling med laser

Vad är akne?

Akne är en hudsjukdom som visar sig i infekterade talgkörtlar, röda pustler, fet hud och öppna porer. Det orsakas av bakterier på huden, mest i ansiktsområdet. Andra drabbade områden kan vara nacke, axlar, rygg och bröst. Det är vanligt med ungdomar, men kan även drabba vuxna, särskilt kvinnor. Ett antal faktorer kan bidra till uppkomsten av akne, såsom hormoner, gener, stress och livsstil, och det är inte ovanligt att dessa symtom börjar i vuxenlivet (mitten av 20-talet till mitten av 40-talet). Utsättning av vissa läkemedel, som p-piller, kan också orsaka eller förvärra utbrott av akne.

Jag har provat allt – Hur kan denna behandling hjälpa?

Receptbelagda läkemedel kan hjälpa till att kontrollera akne och undertrycka synliga symtom, men du bör vara försiktig med att ta dem, eftersom de inte behandlar roten till problemet. Efter avslutad medicinering kan symtomen blossa upp igen, ofta mer än tidigare. De är en tillfällig lösning som inte kommer att behandla orsaken till din akne.

Release Laser Clinics skräddarsydda Acne-program arbetar med att behandla den bakomliggande orsaken och de synliga estetiska symtomen samtidigt. Vår akne behandling med laser ökar chanserna att dina akneproblem behandlas på lång sikt istället för en snabb, tillfällig lösning.

Hur länge tar det att få de resultat ha vill ha?

Det är lite svårt att säga, eftersom alla har olika krav och olika problemområden. Några av våra kunder såg önskat resultat efter 4 veckors behandling; ibland kan det ta 20 veckor, beroende på vilket program som passar din situation. Det är viktigt att inse att skyndsam behandling eller att ta genvägar förmodligen kommer att minska din framgångsgrad av långsiktiga resultat.

Vår personal på Release Laser Clinic strävar efter samma mål som du – din lycka! Du kan vara säker på att vi finns här för att se till att du får bästa resultat!

Hur fungerar en akne behandling med laser?

Hos Purity One i Malmö börjar du alltid med en personlig konsultation. Det är här vi förklarar vad du kan förvänta dig, hur akne behandling med laser fungerar och vilka förutsättningarna är för en behandling. Eventuella specifika önskemål från din sida kommer givetvis att diskuteras under denna konsultation.

Före behandling rengörs huden noggrant. Vid behov tas döda hudceller försiktigt bort med en peeling, för att förbereda huden optimalt för laser behandlingen.

Huden testas för att fastställa den optimala behandlingsenergin. Behandlingen är en snabb och relativt smärtfri process, där Hyperpulse-handstycket glider över ett tunt lager gel på din hud. Hudrodnad under behandlingen är normalt och nödvändigt.

Hyperpulsens speciella ljus reagerar med porfyrinet i de infekterade talgkörtlarna. Efter att ljuset har absorberats och området värmts upp lokalt, bildas syreradikaler för att tackla bakterierna. Detta har en positiv effekt på infektionen och lugnar huden. Huden är synbart renare. Behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum.

Efter en akne behandling med laser

Första 2 timmarna tvätta endast det behandlade området med kallt eller ljummet vatten. Undvik att använda starkt doftande lotioner, tvål eller exfolierande krämer. Var försiktig och undvik att skrubba huden. Om du måste använda smink, använd endast mineralbaserat smink.

De första 24 timmarna efter en akne behandling med laser kan din hud fortfarande vara lite känslig och rödaktig. Undvik AHA (Alpha Hydroxyl Acid) eller vitamin A-produkter, simbassänger, spa och överdriven svettning. Använd Release Active Super Gel för att lugna huden.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.