Borttagning av Pigmentering i Malmö

BORTTAGNING AV PIGMENTERING MED HYPERPULS

Ytlig pigmentering kan orsakas av många olika faktorer som solen, gener, hormonfluktuationer, hudskador eller sjukdomar. Av alla dessa faktorer orsakar solen mest skada. Din ytliga pigmentering kan behandlas kosmetiskt.

Säg adjö till missfärgning och hej till felfri hud med vår snabba och enkla hudpigmenteringsbehandling. Det finns inget som att se dina fräknar, solfläckar, missfärgning av huden och åldersfläckar försvinna, vilket gör att du ser yngre och fräschare ut!

Vad gick fel? Stress, miljöpåverkan och genetisk makeup påverkar hur huden ser ut, särskilt i vårt ansikte. Hemligheten bakom ungdomlig hud är elasticitet. Som ett gummiband följer det våra rörelser och fjädrar tillbaka på plats. Men från 30 års ålder minskar spännheten i vår hud lite i taget när kollagenstrukturen degenererar. Resultat: din hud ser trött och lös ut.

Nu kan du njuta av en mer ungdomlig och vacker hud, full av hälsa, vitalitet och fri från pigmentfläckar, med en enkel, säker hudbehandling, utan kirurgi, utan att injicera främmande kemikalier, utan biverkningar, utan allergener.

På Purity One kommer vår hudföryngringsbehandling med speciell ljusenergi att stärka din hud framgångsrikt, minska rynkor, krympa porerna och bleka pigmentering.

FÖRDELAR

Minimera eller eliminera förekomsten av pigmentfläckar.

Minimera eller eliminera solfläckar, åldersfläckar och fräknar.

Bli av med hudpigmentering snabbt och effektivt.

Helkroppsbehandling.

Marknadens säkraste hudpigmenteringsbehandling och kostnadseffektiv.

Ger en gradvis, till synes naturlig förbättring.

Ger långsiktiga resultat.

HUR FUNGERAR DET?

Hos Purity One börjar du alltid med en personlig konsultation. Det är här vi förklarar vad du kan förvänta dig, hur behandlingen fungerar och vilka förutsättningarna är för en behandling. Eventuella specifika önskemål från din sida kommer givetvis att diskuteras under denna konsultation.

Vanliga frågor

VILKA PIGMENTFÄCKAR KAN JAG BEHANDLA?

Fräknar – De bruna fläckarna i storleken av ett knappnålshuvud till en ärta dyker upp mer och mer i ansiktet på våren och sommaren och blir blekare på vintern eller till och med försvinner igen. De flesta av dessa fläckar uppträder i ung ålder och blonda eller rödblonda personer är mest drabbade.

Ålder och solfläckar – Dessa fläckar är brunaktiga, fläckar på handryggen, på underarmarna och i ansiktet. De är särskilt vanliga på platser som ofta utsätts för solen. De är särskilt vanliga hos personer över 40 år. Vanligtvis är de helt ofarliga.

Hormonella pigmenteringsstörningar (melasma) och leverfläckar eller mullvadar kan inte behandlas.

ÄR JAG LÄMPLIG FÖR BEHANDLING?

Majoriteten av människor är lämpliga för hudpigmenteringsbehandlingar, med undantag för kunder med ganska mörka hudtoner. Klienter som har utsatts för solen och fått en solbränna är inte heller lämpliga för behandling. Vår medarbetare kommer att kunna rådfråga dig om din lämplighet i en kostnadsfri konsultation.

HUR KÄNNS DET?

Behandlingen är praktiskt taget smärtfri och de flesta klienter upplever lite obehag. En varm känsla känns i upp till 2 timmar efter behandlingen, men denna brukar avta ganska snabbt. De flesta beskriver känslan som ett elastiskt band som rör sig något på huden.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA EFTER BEHANDLING?

Huden kan vara något röd och hudpigmentering kan mörkna och verka tydligare. Å andra sidan kan vissa fläckar ljusna utan att förstöras. Plåstren kan bildas vid nästa behandling, vilket är en normal reaktion, och de kommer i allmänhet att falla av av sig själva. Våra specialister kommer att råda dig att inte röra skorporna som bildas och låta dem rena på egen hand.

EFTERVÅRD

Tillstånd hud Hudpigmentering:  pigmentfläckar, åldersfläckar, bruna fläckar, solfläckar, solskador, missfärgning av huden, fräknar

Lösning:  Pigmenteringsbehandling med Hyperpulse.

Resultat: Minskar pigmentering, eliminerar solfläckar, bleknar och eliminerar solfläckar och åldersfläckar. Fräscha upp huden från solskador, lös upp missfärgning av huden och eliminera fräknar.

Behandlingsintervall: 2-4 behandlingar var 2-4 vecka

Behandlingstid: Beroende på område, 5-20 minuter

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.