Hårborttagning med laser i Malmö

Permanent hårborttagning med laser i Malmö

Våra terapeuter använder Leo Hyper Pulse (One Glide System) som är en avancerad metod för permanent hårborttagning med laser i Malmö. Behandlingen är skonsam för huden tack vare den avancerade kylenhet som är patenterad för metoden.

Precis som namnet antyder, One Glide innebär behandlingen att hårsäckarna behandlas med en glidande rörelse. Det gör att proceduren går snabbare. Behandlingsmetoden är beprövad och har visat på goda repeterbara resultat. Hyper Puls passar även för att avlägsna ljusare hårstrå och kan utföras även på solbränd hud.

Om hårborttagning med laser inte är för dig erbjuder vi även hårborttagning i form av vaxning i Malmö som kan användas för känsliga områden.

Hur fungerar permanent hårborttagning med Hyper Pulse?

Leo Hyper Pulse är en metod som med ljuspulser förstör cellerna som producerar hår. Fem ljuspulser tränger ner runt 1–4 millimeter för att skonsamt och effektivt behandla hårsäcken. Behandlingen kan användas för att bli av med oönskad eller generande hårväxt permanent på i stort sett hela kroppen.

Metoden eliminerar även stamcellerna i hårrötterna med hjälp av ALT-metoden. Ljusstrålen som produceras är mycket effektiv med energi som når upp till 40 Joule/cm2/sekund. För att bli av med hårväxt permanent krävs det flera behandlingar på samma område. Därför kan du vara trygg med att behandlingen hårborttagning med laser hos oss i Malmö kommer ge dig ett långvarigt resultat.

Hur många behandlingar behövs?

Hur många behandlingar som behövs är individuellt och genomförs i behandlingsintervaller om sex veckor eller mer. Lasern tar på hårsäckar som är i sin tillväxtfas men inte de hårsäckar som är i vilofas eller upphörandefas.

Leo Hyper Pulse är skonsamma för huden och med liten risk för biverkningar. En viss rodnad i området som behandlats är helt naturligt och går i regel mycket snabbt.

Vad innebär permanent hårborttagning med laser?

Permanent hårborttagning med laser i Malmö (Hyper Pulse) är effektivt och när alla behandlingsintervaller är färdiga håller resultatet mycket länge. Hur länge resultatet varar varierar då det finns olika typer av hår på kroppen.

Det går att räkna med att det tar upp till fem år innan det kommer nya håranlag. Faktorer som påverkar återväxten är hormonförändringar och även ålder. Vid behov går det att effektivt avlägsna återväxt med underhållsbehandling.

Är laserbehandlingen smärtsam?

Den upplevda smärtan är mycket individuell och varierar även beroende på område som behandlas. Det finns en kylenhet som skyddar huden från skador som även bidrar till att minska den upplevda smärtan.

Själva behandlingen går fort vilket ökar komforten och går inte att jämföra med tidigare laserbehandlingar. Om vaxning kan jämföras med terapeut massage kan Hyper Pulse liknas vid en strykning.

Vad är bra att tänka på inför en hårborttagning med laser?

För att permanent hårborttagning med Hyper Pulse ska ta på allra bästa sätt är det bra att:

  • Avstå sex till åtta veckor från att vaxa eller plocka hår i området som ska behandlas. Det är för att hårsäckarna ska vara i rätt fas för behandling.
  • Undvik att sola solarium eller vistas mycket i solen veckan innan behandlingen. Du kan vara solbränd men huden ska ha återhämtat sig från solandet för maximal komfort och effektivitet.
  • Raka gärna området som ska behandlas men cirka 8 till 12 timmar innan behandling. Det går även att använda hårborttagningskräm så länge huden inte blir irriterad.

Boka tid för hårborttagning med laser i Malmö

Vill du boka en tid för hårborttagning med laser i Malmö går det att göra online. Du kan även kontakta oss för mer information och du får alltid råd och stöd av våra terapeuter inför och efter en laserbehandling.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.