Hudföryngring i Malmö

Hudföryngring med Hyperpuls

När du tittar i spegeln på morgonen ser du det: vardagslivets krav sätter sina spår. Det som förr var fast och lärde ut huden runt kinderna och halsen, ser nu trött ut. Din panna är inte så slät som den brukade vara, och dina ögonbryn och ögonlock börjar hänga. Då kan vi rekommendera vår behandling hudföryngring med Hyperpuls.

Fördelar med behandlingen:

 • Allround glödande, frisk och livlig hud.
 • Fräschar upp din hy när du har åldrande, fläckig eller solskadad hud.
 • En jämn färg som minimerar fläckar från rosacea, akne, pigmentfläckar eller annan rodnad.
 • En jämn och naturligt förbättrad hy.
 • Minskade fina linjer och porer.
 • Minskar och eliminerar missfärgning av huden.
 • Minskade tecken på fräknar eller andra solskador.
 • Bleknar bort åldersfläckar.
 • Aktiverar produktionen av kollagen.
 • Förbättrar ditt självförtroende.
 • Ser bra ut, mår bra.

Hur fungerar det?

Hos Purity One börjar du alltid med en personlig konsultation. Det är här vi förklarar vad du kan förvänta dig, hur behandlingen fungerar och vilka förutsättningarna är för en behandling. Eventuella specifika önskemål från din sida kommer givetvis att diskuteras under denna konsultation.

Före behandling rengörs huden noggrant. Vid behov tas döda hudceller försiktigt bort med en peeling, för att förbereda huden optimalt för behandlingen.

Huden testas för att fastställa den optimala behandlingsenergin. Behandlingen är en snabb och relativt smärtfri process, där Hyperpulse-handstycket glider över ett tunt lager gel på din hud. Hudrodnad under behandlingen är normalt och nödvändigt. Ljus tränger igenom hudytan och absorberas av de skadade pigmentcellerna i blodkärlen.

Den stimulerar naturligt den förbättrade produktionen av kollagen i den skadade, missfärgade eller fläckiga huden, vilket ger en yngre, mer raffinerad och klarare hy på bara några korta sessioner.

Vanliga frågor

Vad är hudföryngring med Hyperpuls?

Hudföryngring med Hyperpulse är en ljusbaserad applicering av brett spektrum ljus på hudytan, där missfärgad, skadad eller för tidigt åldrad hud avlägsnas och din naturliga hudton återställs. Ljus appliceras direkt på hudytan i noggrant kalibrerade strålar som är smärtfria, så att kollagenproduktionen aktiveras för att reparera skadad vävnad på ett naturligt sätt.

Hur många behandlingar behöver jag?

I allmänhet krävs en rad med 4-6 sessioner, var 2-4 vecka. Det viktigaste är att det blir mindre stillestånd efter en hudföryngringsbehandling, så att du snabbt kan gå tillbaka till din dagliga rutin. Efter att behandlingspaketet är avslutat kan du behöva ha uppföljningsbehandling inom 6-12 månader för att behålla dina uppfräschade resultat.

Är behandlingarna säkra?

Hudföryngring med den certifierade Hyperpulse-teknologin på Release Laser Clinic är en av de säkraste behandlingarna i världen. Alla våra medarbetare är certifierade och ackrediterade, och mycket erfarna, så att du kan vara säker på den bästa vården.

Eftervård

Första 2 timmarna

Din hud kan vara varm vid beröring och känsligare och rödaktigare än vanligt. Applicera en ispåse på behandlingsområdet när du kommer hem, för att påskynda återhämtningen. Använd Real Release Recovery Gel för att lugna din hud hemma. Undvik smink, såvida det inte är mineralbaserat.

Första 24 timmarna

Undvik mycket varmt eller mycket kallt vatten. Undvik starkt doftande lotioner eller tvål, exfolierande scrubs eller krämer. Undvik att repa huden. Applicera Release Active Protect SPF 50+ solskyddsmedel för att skydda din hud från solens strålar.

24-72 timmar

Om det finns pigmentfläckar eller fräknar på det behandlade området mörknar dessa fläckar väl och försvinner efter 1-3 veckor. Skrubba inte bort dem! Medan din hud fortfarande är rödaktig: – Undvik användningen av AHA (Alpha Hydroxy Acid) eller vitamin A-produkter. – Undvik simbassänger och spa med kemikalier/klor. – Undvik svettframkallande aktiviteter.

3 dagar +

Kom alltid ihåg att applicera din Release Active Protect 50+ solskyddsmedel dagligen för att skydda din hud från upprepade skador och fläckar orsakade av solen. Hudpigmentering kan ta upp till 6 månader efter behandlingen att försvinna och kan behöva kontinuerligt underhåll. En av våra terapeuter kommer att utvärdera din hud och ge dig råd.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.