LPG behandling i Malmö

CELLU M6® ALLIANCE

LPG Alliance är den senaste och effektivaste modellen av LPGs stora maskiner för kropp- och ansiktsbehandling, med program för behandling inom skönhet, medicin/fysioterapi och sport. Med LPG Alliance kan terapeuten skräddarsy och spara individuella program för varje enskild kund.

Alliance ger synliga resultat efter endast tre behandlingar. Du kan punktbehandla lokala depåer opåverkbara av kost och träning. Behandlingarna är både effektiva och behagliga samtidigt som den naturliga bearbetningen respekterar vävnaden till 100 %.

Ny kroppsteknik

Efter 15 år har LPG modifierat sin kroppsteknik. Namnet Alliance syftar på den nya kroppstekniken som är en allians mellan den tidigare kroppstekniken med två motoriserade rullar samt den motoriserade ansiktstekniken med flaps. I den nya tekniken sitter således en rulle och en flap som är stor som en handflata.​

På vilket sätt är LPG Alliance bättre?

Nya LPG Alliance har framförallt tre fördelar:

  • Den är effektivare och ger snabbare resultat för kunden
  • Den är ännu skönare och känslan blir ännu mer som manuell massage
  • Rörelserna blir enklare och mindre tröttande för terapeuten

Våra LPG behandlingar i Malmö utförs med hjälp av en maskin, mer exakt en vakuumsug. Grundprincipen påminner om en kombination av bindvävsmassage och lymfdränage. Det hjälper till att öka syretillförseln och blodcirkulationen, även kroppens naturliga fettförbränning ökar.

Som resultat av behandlingen stramas huden upp och får en bättre struktur. Det går även att reducera celluliter och minska fettvävnaden. Våra utbildade och diplomerade terapeuter utför olika LPG behandlingar för kropp och ansikte genom att använda senaste tekniken.

Vad kan behandlas med LPG?

Behandlingen går att utföra över hela kroppen, både för att forma och föryngra men även för att lindra exempelvis led-och muskelvärk. Några av våra LPG behandlingar i Malmö är:

  • Liftmassage för ansikte och dekolletage som främjar tillväxten av celler. Behandlingen stimulerar även produktionen av kollagen och bildningen av elastan. Det leder till att synliga rynkor reduceras och huden får en helt ny lyster.
  • LPG-lipomassage för hela kroppen som hjälper till att forma och skulpterar. Det är en helt naturlig behandling för att eliminera fettvävnad som är svår att komma åt med hjälp av motion eller kostförbättringar. Genom patenterade metoden LPG Endermologie kommer kroppen att bryta ner lagrat fett.
  • LPG-sport som är bra både innan och efter träning. Behandlingen hjälper till att öka rörligheten, förbättra cirkulationen och återhämta sig snabbare.

Hur går en behandling med LPG till?

Behandlingen går till på lite olika sätt beroende på kroppsdel som behandlas. Gemensamt är att det är en icke-kirurgisk men mekanisk behandling som ger en stimulerande massage på djupet.

Våra LPG behandlingar i Malmö passar i stort sett alla, även den som har känslig hud dessutom upplevs den som mycket behaglig och avslappnande. Det finns olika intensitetsnivåer som anpassas utifrån varje individ och i samråd med våra utbildade terapeuter. Behandlingen är riskfri och passar oavsett kön eller ålder.

Hur många LPG behandlingar behövs för att få resultat?

Beroende på område, individuella förutsättningar och önskat resultat. Därför kan det krävas olika antal behandlingar. Med revolutionerande LPG- Endermologie och LPG-Alliance går det ofta att se märkbara resultat redan efter tre behandlingar.

Alla behandlingar med LPG inkluderar ett individuellt program där även uppföljning av resultatet ingår. Målsättningen är att du tillsammans med våra terapeuter ska nå de mål du sätter upp. Oavsett om det är att motverka ålderstecken, forma kroppen eller få mer ut av din träning.

Finns det några risker med LPG-behandlingar?

Det finns inga risker förknippade med LPG-behandlingar och det behövs ingen återhämtning efter. Enstaka gånger kan någon känna sig lite trött eller illamående efter en LPG-lipomassage. Det har att göra med att massagen frigör och driver ut gifter och tungmetaller ur kroppen på ett naturligt sätt.

Ibland kan en del personer känna sig lite extra törstiga efteråt vilket har att göra med att cirkulationen stimuleras. Därför är det bra att dricka vatten efter behandlingen.

Ansiktsbehandlingar med LPG är mycket skonsamma och lämnar inga spår efter vilket gör att det går alldeles utmärkt att gå direkt till jobbet efter.

Du kan boka tid för behandlingar online, då får du konsultation tillsammans med våra terapeuter som lägger upp ett individuellt program så du får förutsättningarna att nå dina mål.

Vilka LPG-behandlingar erbjuder ni?

Vi erbjuder flera LPG-behandlingar i Malmö. Hos oss kan du boka tid för LPG Sport Massage, LPG Lipo Massage och LPG Facelift Massage. Varmt välkommen!

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.