Lpg Facelift massage i Malmö

Facelift utan kirurgi

LPG facelift massage är en anti-aging metod som kan liknas ett icke-kirurgiskt ansiktslyft. Med hjälp av en patenterad maskin utförs en massage, endermolift som har bevisad effekt. Massagen stimulerar hudens föryngringsprocess genom att den går på djupet. Eftersom huden repareras ger det en helt ny spänst och lyster utan att behöva några injektioner eller kirurgiska ingrepp.

Metoden slätar ut huden och hjälper till att skulptera ansiktets konturer, även synliga acneärr och fina rynkor slätas ut. Behandlingarna är behagliga och kan användas på alla typer av hud, även de allra känsligaste. Hos oss utförs alla behandlingar av utbildade terapeuter och med senaste teknologin.

Vilka områden kan behandlas LPG facelift massage?

Det finns olika intensitetsnivåer som anpassas efter person och behandlingsområde. Bland annat kan facelift massage göras på olika områden som:

  • Runt ögonpartiet för att strama upp och minska synliga rynkor. Behandlingen motverkar och behandlar även mörka ringa och påsar under ögonen.
  • Längst hela ansiktets konturer, det ger ett lyft som ger en föryngrande effekt.
  • Strama och ge fyllighet som motverkar marionettlinjer (sura mungipor) behandla hängande kinder (hamsterkinder).
  • Längst halsen och dekolletage för att få tillbaka spänst och lyster i området. I kombination med ansiktsbehandlingen ger det ett yngre helhetsintryck.

Behandlingarna utförs med en maskin som ger en mekanisk massage. Först rengörs huden för att sedan behandlas med LPG facelift massage och avslutas med en fuktgivande crème. Tekniken är beprövad och ger dokumenterad effekt genom att den lyfter och slätar ut huden.

Det går att boka facelift massage online eller genom att kontakta oss direkt. Varje behandling görs utefter önskade resultat.

Vilket resultat är att förvänta med en facelift massage?

Många upplever redan efter första behandlingen att huden får mer lyster och spänst. Behandlingsprogrammet läggs upp individuellt tillsammans med en diplomerad terapeut och det går generellt att förvänta sig:

  • En stramare och fastare hud och även minskad dubbelhaka, precis som ett ansiktslyft.
  • Att tunna linjer och rynkor blir mindre synliga, behandlingen förebygger även nya tack vare att massagen ökar produktionen av kollagen och elastin.
  • Förebygger trött och glåmig hud samt minimerar påsar som lätt bildas under ögon.
  • Bygger upp huden, massagetekniken återställer och föryngrar huden på nytt.
  • Eftersom döda hudceller tas bort blir huden renare, smidigare och fastare med en helt ny lyster.

Hos oss utförs behandlingarna i tre steg för att nå maximal effekt. Hudanalys, individuellt behandlingsprogram och uppföljning av resultatet. Det finns även kombinationsbehandlingar beroende på områden som ska behandlas och vilket resultat som vill uppnås. Vi hjälper dig att nå de resultat du eftersträvar.

Innebär facelift massage några risker och biverkningar?

Den stora fördelen med LPG-liftmassage är att den passar alla. Det är en behandling som även passar känslig hud och för den som inte vill göra kirurgiska ingrepp. Metoden har inga biverkningar och passar oavsett ålder, kvinnor som män.

Eftersom massagen är framtagen med hjälp av framstående teknik och går på djupet håller den igång huden naturliga kollagen-och elastinproduktion. Därför kan även yngre som vill motverka tecken på åldrande dra nytta av behandlingen precis som den som vill behandla redan synliga tecken. Efter en behandling blir inte huden irriterad eller röd, många upplever behandlingen mycket behaglig.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.