Lpg lipo massage i Malmö

Skulptera kroppen med LPG lipo massage

LPG lipo massage Endermologie Alliance är en revolutionerande behandling som skulpterar kroppen och hjälper till att reducera fettdepåer i kroppen. Metoden har använts i över 30 år för fettreducering som alternativ till kirurgiska ingrepp. Med åren har tekniken förbättrats och förfinats för optimala resultat och komfort.

Många studier bekräftar effektiviteten med påvisbara resultat, framför allt har behandlingen positiva resultat där det finns fettvävnad som inte nås med hjälp av träning eller kost. Lipo massage är en behaglig behandling som naturligt stimulerar kroppen att göra sig av med lagrat fett.

Hur fungerar LPG lipo massage?

Behandlingen utförs av diplomerade terapeuter som med hjälp av en vakuumsug masserar vävnader. Det är en helt naturlig behandling som kan utföras på hela kroppen. Munstycket med sin vakuumsug greppar tag i kroppens vävnader, behandlingen anpassas för att nå celler och olika vävnadslager.

Massagen stimulerar kroppen att göra sig av med fett som lagrats och liknar bindvävsmassage. Förutom att reducera fettdepåer reduceras ojämnheter i huden och mjukar upp kroppen.

När cirkulationen ökar öppnas blodkärlen och lymfkärlen vilket även gör att slaggprodukter dräneras. Det blir som en detox för hela kroppen vilket gör att du känner dig piggare.

Vilka resultat är att förvänta av LPG lipo massage?

1. Skulpterar kroppen genom att avlägsna fettdepåer

Den mekaniska bearbetningen med hjälp av LPG:s Endermologie-teknik separerar vävnadslager i kombination men stimulering. Det gör att kroppen gör sig av med lagrat fett helt naturligt.

2. Fastare, jämnare hud med mindre celluliter

Tack vare massagen som går på djupet släpper fettcellerna lagrat fett och minskar ansamlingar. Det gör att huden blir fastare och jämnare samt reducerar celluliter. Resultatet blir en jämnare och slätare hud.

3. Huden får en ny lyster och blir spänstigare

Redan efter en behandling märks det att lipo massage främjar tillväxten av celler och att kroppen producerar mer kollagen och elastin. Huden blir spänstigare och känns yngre med en helt ny lyster.

Hur går ett behandlingsprogram till med LPG lipo massage?

När du vänder dig till oss får du ett individuellt behandlingsprogram och en konsultation med din LPG-terapeut. Tillsammans tar vi fram ett målprogram och samtalar kring förväntningar på behandlingarna. I första skedet inleds en dokumentation och mätningar för att kunna följa upp resultatet. Därefter inleds en serie med behandlingar.

Under behandlingen har du på dig en personlig dräkt, Endermowear. Dräkten har har en speciell textur och är patenterad för LPG lipo massage. Det bidrar till att behandlingen blir mer effektiv och behaglig. Varje behandling tar cirka 40 minuter, det är en behaglig och avkopplande stund.

Under och efter behandlingsprogrammet följs resultaten upp noggrant tills du når dina fastställda mål. Efter behandlingsserien rekommenderas underhållsbehandlingar för att behålla önskat resultat.

Vem kan boka tid för LPG Lipo Massage?

Lipo massage är en behandling som passar alla, oavsett ålder och kvinnor som män. Förutom att reducera fett, få spänstigare och slätare hud hjälper LPG-teknik till att mjuka upp leder. Behandlingarna hjälper även till att stretcha vävnad och hud skonsamt, blodcirkulationen ökar och hjälper muskler att slappna av.

Det finns inga direkta biverkningar av behandlingen, någon kan känna sig lite trött och lite mer törstig än vanligt. Har du kroniska sjukdomar, är gravid eller äter receptbelagda mediciner rekommenderar vi att du talar med din läkare innan du bokar tid för konsultation.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.