Lpg sportmassage i Malmö

Effektiv sportmassage med LPG

LPG sportmassage eller LPG-Endermologie, är en mekanisk massage och teknik där en vakuumsug används för att gå riktigt på djupet vid behandling. Förutom att försätta fettceller i lipolys och på så sätt bli av med oönskade celler är det bra vid träning.

Muskler, leder och bindvävnad får en intensiv massage, vår LPG sportmassage i Malmö utförs av diplomerade och utbildade terapeuter inom LPG. Genom att behandlingen hjälper kroppen med att rensa ut slaggprodukter och mjölksyra går det att prestera bättre. När du tränar hårt går det även att återhämta sig snabbare inför nästa träningspass.

Vad kan LPG sportmassage hjälpa till med?

1. En ökad rörlighet

Tekniken hjälper till att mjuka upp och stretcha. Det gör att stelnader runt leder släpper och mobiliserar vävnad och senor helt utan smärta. Resultatet är en ökad rörlighet.

2. Förbereder och mobiliserar

Med hjälp av LPGs teknik ökar de motoriska funktionerna, cirkulationen blir bättre och kroppen dräneras på slaggprodukter. Kombinationen gör att idrottare och den som tränar mycket kan prestera bättre.

3. Återställer och lindrar smärta effektiv

LPG sport massage med sin unika teknik hjälper efter intensiv träning, Framför allt när det kan kännas i muskler. Bland annat lindras smärtan och stelheten, musklerna återhämtar sig snabbare. Elitidrottare använder denna typ av massage för att kunna träna mer intensivt.

Hur fungerar behandling med LPG sportmassage?

Tack vare det patenterade vakuummunstycket och en mekanisk massage ger behandlingen en effekt på vävnader och nervsystemet genom att gå ner på djupet i muskulaturen. Förutom att behandla smärta och stelhet hjälper det mot ödem. Musklerna, leder och vävnader förbereds och hjälper till att förebygga skador.

Återhämtningen efter träningen går betydligt fortare. Som bonus hjälper behandlingen till att skulptera kroppen då lagrat fett naturligt bearbetas av kroppen. Huden blir mer spänstig och stretchingen gör det lättare att röra sig. En LPG sportmassage förkortar även tiden vid läkning av muskelbristningar.

Vilka fördelar har behandlingen?

Behandlingen går att göra både efter och innan träning. Innan träning hjälper LPG-massage att värma upp muskler och leder. Efter hjälper behandlingen till snabbare återhämta sig och förebygger skador. Andra fördelar är:

  • Hjälper kroppen att fördriva slagg och överflödig vätska.
  • Ökar blodcirkulationen och ämnesomsättningen.
  • Stretchar behagligt muskler och bidrar till muskelutveckling.
  • Hjälper till att motverka och bli av med celluliter och få en jämnare hud.
  • Är bra för att behandla ärrvävnad, utvändig och invändig.

I kombination med en sund livsstil och hälsosam kost kan LPG sportmassage bidra till att forma kroppen. Våra utbildade terapeuter som är diplomerade på LPG-massage tar fram ett personligt behandlingsprogram som gör att du når dina mål.

Måste man träna mycket för att dra nytta av LPG sport massage?

Du behöver inte träna hårt och vara idrottare för att dra nytta av fördelarna med LPG sportmassage. Behandlingen passar även den som åtnjuta hälsofördelarna med LPG. Massagetekniken hjälper kroppen att bli av med gifter och tungmetaller.

Det går att lindra stelhet och minska värk, det gör att det går att få en ungdomligare känsla i kroppen. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att syresätta kroppen bättre. Därför passar behandlingar alla som vill må bättre och leva hälsosammare.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.