Microblading i Malmö

Långvarigt resultat med microblading

Vi utför microblading i Malmö av ögonbryn med Phibrows som ger enastående naturligt resultat. Pigmentet som används blir inte grönaktigt efter ett par år utan försvinner diskret efter cirka två till tre år. Det semipermanenta resultatet gör att det är perfekt alternativ för dig som vill ha vackert formade ögonbryn men med möjlighet att ändra look.

Våra terapeuter som utför microblading har speciell utbildning och erfarenhet vilket är en garanti för kundnöjdhet. Hos oss använder vi manuella verktyg för precisionsarbete och endast högkvalitativa pigment som är helt fria från cancerframkallande kemikalier.

Vad skiljer microblading från vanlig tatuering?

Microblading med hjälp av Phibrows är en unik teknik där varje hårstrå byggs upp och formen på brynen beräknas efter varje kunds egen ansiktsform. Resultatet är mer naturtroget än vanlig tatuering och metoden är till för att tillsätta hårstrån där det saknas befintliga.

Resultatet är inte permanent utan det är en pigmentering vilket ger en mer naturlig effekt. Därför är det inte att likna vid en vanlig tatuering. Färgen skiljer sig åt genom att den är tillverkad av naturliga ämnen och resultatet är till för att få fylliga och vackra ögonbryn som är svåra att skilja från den äkta varan.

Vilken typ av behandling kan göras med microblading?

Microblading är en metod som lämpar sig när målet är fylligare och mer välformade ögonbryn som ger en vacker inramning till ansiktet. Hos oss går det att boka konsultation för:

  • Total ombyggnad av ögonbryn, varje kunds ansikte är unikt och den gyllene phi-formel tillämpas. Det ett matematiskt skönhetsideal som använts i flera hundra år. Kundens önskemål och preferenser ligger alltid till grund för arbetet.
  • Partiell ögonbrynskorrigering, microblading är ett perfekt alternativ när ögonbrynen behöver fyllas på och ut för att upplevas fylligare och synligare.
  • Återbesök som är nödvändiga för att ge långvarigt och hållbart resultat. Antalet återbesök planeras individuellt.

 

Resultatet är semipermanent och försvinner naturligt efterhand utan missfärgningar. Det är inte ett alternativ till make-up och resultatet kommer inte ge onaturliga kontraster. Microblading i Malmö är det perfekta alternativet till ett naturligt lyft.

Vad är bra att veta om behandlingen?

När du väljer en behandling med microblading hos oss i Malmö kommer vi gå igenom allt du behöver veta i samband med konsultationen. Det gör vi för att du ska känna dig trygg och för du ska få all nödvändig information om förväntat resultat samt efterbehandling.

Det är vanligt att ögonbrynen upplevs mycket mörka första veckan, redan efter runt fyra dagar börjar färgen stabilisera sig och efter fyra veckor har huden läkt helt. Ungefär efter två till tre månader är det dags för återbesök och påfyllning för att få det önskade slutresultatet.

Behandlingen är semipermanent och hur länge den håller är individuellt. Sol och bad i saltvatten eller klorerat vatten gör att pigmentet bleknar snabbare. Färgen fäster även olika på olika hudtyper, vid fet hy kan färgen fästa lite sämre. Därför är det individuellt när och hur ofta en påfyllnad behövs för att bevara önskat resultat.

Vill du boka tid för konsultation för microblading i Malmö kan du boka online eller kontakta oss för mer information.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.