Peeling i Malmö

Vårdande ansiktspeeling

Ansiktspeeling är en metod som effektivt avlägsnar döda hudceller på djupet och bidrar till att skapa tillväxt av nya hudceller. Behandlingar kan utföras på olika sätt, med vår peeling behandling i Malmö använder vi naturliga och ekologiska produkter för peeling.

Behandlingarna lämpar sig lika bra för trött hud som saknar lyster som för att behandla ojämnheter och rynkor. Resultatet efter behandlingarna är en synbar förbättring av hudens kondition, mjukare och lenare hud som även har en helt ny lyster.

Hur går peeling av ansiktet till?

Vi erbjuder ansiktspeeling i Malmö med naturlig glykolsyra. För att förbereda huden görs först en rengöring. Terapeuten applicerar även en specialkräm innan behandlingen. Det skyddar mot syran och hjälper samtidigt till att vårda.

Behandlingen inkluderar även massage, en lugnande mask efter syran avlägsnats och ansiktskräm. Du får även kräm med dig hem och hudterapeuten går igenom hud du ska vårda huden på bästa sätt hemma efter en behandling.

Hos oss erbjuder vi en peeling som är ett av branschens bästa och proceduren genomförs av en utbildad terapeut för ökad säkerhet och komfort.

Hur fungerar ansiktspeeling?

Syran tar bort döda och skadade hudceller som finns i översta hudlagret genom exfoliering. Samtidigt stimuleras hudens naturliga produktion av nya hudceller som ger en snabb cellförnyelse. Därför kan ansiktspeeling användas för att behandla allt från trött och stressad hud, för att motverka tecken på åldrande men även för att minska synliga ärr.

Efter behandlingen får huden mer lyster, känns spänstigare och fylligare men även återfuktad och fräschare. Du blir även av med pormaskar och oren hud samt förebygger finnar genom att sänka pH-värdet.

Hur många behandlingar behövs för att få resultat?

Det går att se resultat från första behandlingen. Hur många behandlingar som behövs beror på målsättningen. Vanligen görs en serie om fyra behandlingar för att få ett hållbart och varaktigt resultat.

Eftersom huden behöver läka mellan behandlingarna görs en individuell behandlingsplan. Vi utför peeling under årets svalare månader, höst och vinter. Sommar och vår utför vi inte peeling med glykolsyra.

Vilka biverkningar är vanliga vid ansiktspeeling?

Det är fullständigt normal att huden får en lätt rodnad efter en behandling. Ibland kan en viss klåda eller irritation uppstå under hudens läkningsprocess. Det har att göra med att huden genererar nya celler.

Består huden av många döda hudceller är det inte ovanligt att huden kan flagna lite efter första behandlingen. För att du ska få bästa förutsättningarna för att minska biverkningar går terapeuten igenom hur du vårdar huden efter.

Passar peeling för alla?

Vår naturliga peeling passar de allra flesta hudtyper och kan behandla många olika problem. Det kan vara såväl akne som livlös hud eller för att minska pigmentfläckar. Det går att kombinera med andra ansiktsbehandlingar som LPG-liftmassage.

Har du något medicinskt tillstånd, är gravid eller ammar, äter medicin eller utfört någon laserbehandling rekommenderar vi att du talar med en läkare innan. Du bör även rådgöra med våra hudterapeuter om du utfört någon behandling hos annan salong innan. Vill du boka tid går det enkelt att göra online och du kan alltid få en konsultation om du vill veta mer om peeling.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.