Vaxning i Malmö

Vaxning i Malmö för flera områden

Vaxning i Malmö är behandlingen för dig som effektivt och professionellt vill få bort oönskad hårväxt. Varje vax är speciellt utformat för att passa området som ska vaxas och för att behandlingen ska hålla så länge som möjligt. För känsliga områden används speciellt vax för maximal komfort. Alla vaxremsor är tillverkade av ekologisk bomull som inte bara är bättre för miljön utan även för huden.

Vaxet vi använder går även att använda om du har torr och känslig hud. Förutom att ta bort oönskad och generande hårväxt blir huden återfuktad och känns fantastiskt len länge. Våra terapeuter utför även brasiliansk vaxning med vårdande resultat. Om vaxning inte är för dig erbjuder vi även hårborttagning med laser!

På vilka områden utför ni vaxning?

Hos oss kan du boka vaxning i Malmö för hela kroppen, enstaka områden eller olika kombinationer. Vi är även experter på att utföra brasiliansk vaxning. Det går att boka bland annat:

  • Vaxning av hela benen eller nedre delar.
  • Bikinilinjen som med fördel kan kombineras med hela ben.
  • Hela armar eller delar av armen och armhålor, tillsammans eller separat.
  • Ansiktet, där du kan välja hela ansiktet, haka, läpp eller i kombinationer.
  • Brasiliansk vaxning där allt eller större delar av könshåret effektivt avlägsnas med hjälp av vaxning.

Du bokar smidigt behandlingar online i den kombination som önskas, vid kombination av flera olika vaxningar ges rabatt på totalsumman.

Vad är bra att tänka på innan vaxning?

För att vaxningen ska få så bra resultat som möjligt bör du tänka på detta innan och efter en behandling.

  1. Raka inte området som ska vaxas cirka 2 veckor innan. En hårutväxt på runt 4-5 millimeter ger bästa resultat. För brasiliansk vaxning rekommenderar vi runt sju millimeter.
  2. Skrubba eller peela huden dagen innan din behandling med skonsamma produkter.
  3. Undvik att utsätta huden för intensivt solande eller träning cirka 24 timmar efter en behandling.
  4. Låt huden andas genom att använda löst sittande kläder, framför allt vid brasiliansk vaxning.

Har du problem med åderbråck rekommenderar vi att du talar med läkare innan du bokar vaxning. Det gäller även om du äter mediciner som kan vara blodförtunnande. Vi rekommenderar inte vaxning om du har något öppet sår.

Hur länge håller en vaxning?

Normalt rekommenderas ett återbesök mellan tre och fem veckor. Hur länge en vaxning håller beror på individuell hårväxt, även faktorer som hormoner spelar in. Undvik att raka dig mellan besöken för att resultatet ska hålla längre efter hand.

Är det första vaxningen eller om du tidigare har rakat området är hårstråna lite grövre och hårsäckarna sitter lite hårdare. Efter regelbunden vaxning upplevs hårväxten glesare och håren känns tunnare. Därför upplevs även vaxningen mindre obehaglig efter några behandlingar.

Vad är det för skillnad att vaxa hemma och på salong?

Våra terapeuter är utbildade i vaxnings metoder vilket ger ett bättre resultat. Produkterna är framtagna för att möta högt ställda krav från salonger. Behandlingen känns mindre och en hudterapeut månar extra om hygienen.

Vaxning i Malmö på vår salong är även en stunds avkoppling i vacker miljö där kundens välbefinnande är i fokus. Att välja salong före hemma vaxning är tryggare, säkrare och mer komfortabelt. Du kan även få råd och tips på hur du kan vårda huden för att resultatet, len och hårfri hud ska hålla längre. Oavsett vilka behov du har så erbjuder vi behandlingar för hårborttagning i Malmö som passar dig!

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.