Välkommen till PurityOne

Din ekologiska och 100% naturliga hudvård

En exklusiv skönhetssalong belägen i Västra Hamnen i Malmö som erbjuder det allra bästa inom LPG behandlingar, Laser behandlingar, Infraterapi, Microblading, Microneedling, ansiktsbehandlingar och vaxning med produkter gjord av ekologiska och 100% naturliga ingredienser från Frankrike.

Här hittar du Frankrikes premiummärke PHYT’s produkter som erbjuder dig det bästa och mest naturella och ekologiska inom skönhet och hudvård samt produkter från Fillmed.

Unna dig själv att prova storslagna favoriter från det helekologiska märket PHYT’s. Dessa ekologiska och 100% naturliga produkter hjälper dig att sätta guldkant på din vardag och ger samtidigt en skön upplevelse när du använder dem. Dessutom är de skonsamma både för dig och miljön.

När du besöker Purity One möts du av en lugn atmosfär som till största del är franskinspirerad även i valet av inredning. Salongen genomsyras av Frankrike dvs; naturligt, exlusivt och personligt. Här kan du koppla av från verkligheten utanför och verkligen unna dig tid för dig själv och din kropp.

Oavsett vilken typ av behandling du är i behov av erbjuder Purity One något som passar alla. I det breda men noggrant utvalda utbud, kan du välja mellan alltifrån ansikts- och kroppsbehandlingar till Microblading, Microneedling, Hårborttagning med laser, Hudbehandling i Malmö med exempelvis Laser, Vaxning, Peeling och LPG Endermologie med CELLU M6 Alliance Medical.

Jag är en certifierad Hudterapeut och kosmetolog från Frankrike. Med mina gedigna erfarenheter sedan 2006 med LPG och skönhetsbehandlingar hjälper jag dig med det du önskar förändra och tillsammans förbättrar vi ditt yttre på ett helt naturligt sätt.

Varmt välkommen!

Vi som jobbar här

Hélène

Specialiserad LPG behandlare, Aukt. Kosmetolog & Aukt. Hudterapeut 

Hanna

Aukt.Hudterapeut, Laser terapeut, LPG terapeut

Alexandra

Diplomerad LPG terapeut, Microneedling och Browlift

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.