Ansiktsbehandling i Malmö

Ansiktsbehandling för alla hudtyper

Vi utför ansiktsbehandlingar i Malmö med bland annat PHYT´S hudvårdsprodukter som är ett välkänt kvalitetsmärke som används av proffesionellt utbildade hudterapeuter. Produkterna är ekologiska och skonsamma för huden som för miljön. En ansiktsbehandling som utförs av professionella och välutbildade terapeuter ger den allra tröttaste huden ny lyster och vitalitet.

Vi månar om hygien och säkerhet, därför använder vi förpackningar som är avsedda för en person per behandling. I samband med ansiktsbehandling gör vi en analys för att noggrant ta fram hudvårdsprodukter som matchar hudens behov för allra bästa resultat.

Ansiktsbehandling Malmö

Vilken typ av ansiktsbehandling utförs?

Vi erbjuder ett brett urval av ansiktsbehandlingar och våra hudterapeuter ser till att produkterna som används matchar din huds behov och vilket resultat du har som mål.

1. Behandlingar för fet och oren hud

Våra ansiktsbehandlingar för fet och oren hud gör rent på djupet utan att skada huden samt återställer balansen effektivt. Bland annat PHYT´S rengör och tömmer porer på orenheter samtidigt som serum ger huden lyster och en helt ny fräschhet.

2. Torr hud som behöver fukt och näring

Torr hud som är uttorkad behöver speciell omvårdnad där mild rengöring kombineras med att släcka hudens törst. Våra hudterapeuter använder produkter som tillför huden naturlig fukt och resultatet blir en fräsch hud som känns spänstig och vital.

3. För stressad och trött hud som saknar lyster

Vardagens stress i kombination med föroreningar och väder sliter. Genom att använda olika produkter som är avsedda för att boosta och tillföra näring vid en ansiktsbehandling får huden nytt liv. Varje produkt väljs för att ge en ny glöd åt den allra tröttaste huden.

4. Anti-aging behandlingar med synliga resultat

Våra hudterapeuter är experter på anti-aging behandlingar oavsett mogen hudtyp. Den mogna huden behandlas utefter om den är torr, oljig eller om det är en mer generell ansiktsbehandling som behövs. Gemensamt är att huden får ny spänst, ålderstecken bekämpas och hudvävnaden stimuleras. Slutresultatet är en uppstramad hud som ser och känns yngre.

5. Anpassade ansiktsbehandlingar för alla hudtyper och specifika områden

Vi har ansiktsbehandlingar som passar allt från torr till normal och fet hud. PHYT´S har även produkter som är framtagna för manlig hud som behöver återhämtning och rengöring. Våra hudterapeuter kan även behandla ögonkonturer för att minska mörka ringa och påsar under ögonen vilket ger ett ungdomligare och piggare intryckt.

Vad ingår i en ansiktsbehandling?

I alla våra ansiktsbehandlingar ingår bland annat:

  • Rengöring som är anpassad för individuella behov.
  • Peeling som tar bort döda hudceller och hjälper till att producera nya.
  • Speciella serum för att stärka och ge nytt liv åt den allra tröttaste huden.
  • Ansiktsmask för att nå det önskade resultatet.
  • Massage och ansiktskräm som avslutning.

Vi erbjuder även att lägga en fräsch make-up om så önskas efter varje behandling.

Går det att kombinera olika ansiktsbehandlingar?

Vår salong i Malmö erbjuder många olika behandlingar som sätter guldkant på tillvaron och hjälper våra kunder att nå önskade resultat. Det går att kombinera med bland annat microneedling, LPG-liftmassage eller peeling behandling.

Våra metoder och produkter håller högsta kvalitet och ger beprövade resultat. Hos oss går det att boka enkelt tider online eller kontakta våra diplomerade hudterapeuter för att rådgöra om olika behandlingar.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.