Microneedling i Malmö

Anti-aging med oslagbart resultat

Vi arbetar med Omnia Microneedling, en av de bästa anti-aging metoderna som även reparerar skadad hud. Våra hudterapeuter har utbildning och erfarenhet av att utföra olika typer av microneedling som ger oslagbart resultat.

Behandlingen stimulerar kollagen-tillväxten naturligt och fungerar hudföryngrande. Det går att likna vid en kombination av laserbehandling med kemisk peeling fast utan biverkningar. Återhämtningstiden är kort och med snabba synliga resultat.

REVITALISERANDE FILLMED NCTF VITAMINCOCKTAIL

Som pionjärer inom injicerbar anti-ageing terapi är FILLMED laboratoriet de första som har utvecklat en anti-ageing behandling som kombinerar NCTF vitamincocktail med mesoterapi eller meso-needling. NCTF Vitamincocktail är en kraftfull vitaliserande behandling som stimulerar huden från insidan och förbättrar dess kvalitet, täthet och lyster med naturliga resultat, utan risk för överkorrigering.

UNIK VITALISERANDE COCKTAIL

12 vitaminer: Bland annat A, B, C, E som stimulerar livsviktiga funktioner i hudens celler.
23 aminosyror: Stimulerar proteinproduktionen (elastin och kollagen)
6 koenzymer: Skapar en biokemisk som bygger återskapar vävnad.
5 nukleinsyror: Aktiverar cellulär kommunikation vilket reglerar proteinsyntesen.
6 mineraler: Påverkar 100tals enzymatiska reaktioner och stimulerar cellfunktioner.
1 antioxidant: Stoppar fria radikaler.

NATURLIGT & EFFEKTIVT
Idag har fler än 1.5 miljoner människor blivit behandlade med FILMED NCTF Vitamincocktail! Tack vare detta har flertalet studier utförts och produkten anses som extremt tolerant. NCTF är en klass III medicinsk substans.

Hur fungerar en behandling med microneedling?

Med hjälp av OMNIAs enhet skapar microneedling speciella mikrokanaler i huden. De tunna, vibrerande nålarna gör att huden tar till sig en unikt framtagen vitamin boost som även innehåller enzymer, mineraler och olika syror.

Kombinationen av att skapa mikrokanaler med att tillföra näringsämnen och fukt till huden stimulerar den naturliga läkningsprocessen. Tillväxtfaktorer frigörs samtidigt som kollagen- och elastinproduktionen ökar. Efter behandlingen kommer huden snabbt att kännas ungdomligare och fylligare.

Vad kan microneedling behandla?

Microneedling är en beprövad metod som går att använda för att utföra många behandlingar, oavsett ålder. Bland annat utför vi behandlingar för att:

  • Föryngra huden och behandla synliga ålderstecken. Microneedling minskar rynkor och synliga linjer.
  • För fastare och fylligare hud, även kallat skin tightening, behandlingen fungerar på både kvinnor och män.
  • Pigmentförändringar, ärrbehandling och bristningar. Microneedling är effektivt för att behandla pigmentfläckar, bristningar eller ärr som uppstått på grund av akne, skador eller operationer
  • Vid torr eller känslig hud. Behandlingen kan utföras för att hjälpa torr och känslig hud att få ny lyster och bidrar till läkning.
  • Minska stora porer och få en jämnare hud.
  • Linjer runt mun och ögonen som uppstår på grund av rökning.

 

Hur många behandlingar behövs och när syns resultaten?

Beroende på hur omfattande problemen är kan det behövas olika antal behandlingar för att nå önskad effekt. Vanligen räcker det med cirka tre till sex behandlingar för att få önskat resultat.

Vid första konsultation görs en personlig behandlingsplan tillsammans med en hudterapeut som är diplomerad och utbildad på Omnia Microneedling. Mellan varje behandling bör det gå runt fyra till sex veckor för att hudens naturliga läkningsprocesser ska få full effekt.

I de allra flesta fall går det att se synliga resultat redan efter första behandlingen, för att få ett varaktigt resultat behövs det runt fyra till sex behandlingar. För att få maximal effekt som håller länge kan vi hjälpa till med rådgivning och hudvårdsanalys för att hitta hudprodukter som gör skillnad.

Är behandlingen smärtsam och hur lång tid tar återhämtningen?

Beroende på vad som behandlas går nålarna olika djupt ner, vid behandling av lite mer omfattande ärrbildning kan det behövas en lokalbedövande kräm. De allra flesta upplever behandlingen smärtfri. När terapeuten arbetar förs alltid en dialog för att garantera komfort.

Det är mycket lite återhämtning, en viss rodnad kan uppstå i området som behandlats som går över efter cirka 12 timmar. Undvik att applicera sminkprodukter eller andra hudvårdsprodukter än rekommenderat av behandlaren. Eftersom behandlingen inte är förknippade med biverkningar är microneedling med Omnia ett alternativ för de allra flesta.

Hos oss bokar du enkelt Omnia Microneedling online, du är alltid välkommen att prata med en av våra experter på behandlinger om du har frågor.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00

Övriga tider och lördagar efter överenskommelse.